حریم خصوصی در فضای مجازی چیست ؟ و چطور آنرا حفظ کینم | دیجی طور
Ultimate magazine theme for WordPress.

حریم خصوصی در فضای مجازی چیست ؟ و چطور آنرا حفظ کینم

حریم خصوصی در فضای مجازی چیست ؟ گذاشتن پست در اینستاگرام به این معنی نیست که عالم و آدم عکس شما را ببیند. در واقع شبکه های مجازی بزرگ امکان کنترل جزییات را فراهم کرده اند.

حفظ حریم خصوصی فضای مجازی

اگر می خواهید گروه بسته و مشخصی از افراد عکس های شما را ببینید و یا می خواهید چیزی را از کسی پنهان کنید، راهکارهایی وجود دارد. در این مطلب چگونگی محدود کردن مخاطبین در فیسبوک، اینستاگرام، توییتر و اسنپ چت برای حریم خصوصی در فضای مجازی به شما توضیح داده می شود. اما توجه داشته باشید که نمی توانید جلوی اسکرین شات گرفتن کسانی که به عنوان دوست نزدیک عکس های را شما می بینند را بگیرید. بنابراین اگر مخاطبین خود را محدود کرده اید، دقت کنید که آن ها که هستند و چقدر به آن ها اعتماد دارید.
فیسبوک در حریم خصوصی در فضای مجازی ، زیاد خوشنام نیست. اما حداقل گزینه هایی برای محدود کردن مخاطبین ارائه کرده است. اگر بخواهید پست بگذارید، یک منوی بازشو جلوی News Feed و استوری ظاهر می شود. این منو ها به صورت پیش فرض Friends را انتخاب کرده اند اما اگر بازشان کنید، انتخاب های شما بیشتر می شود. حتی اگر بخواهید می توانید پست خود را در معرض دید عموم قرار دهید.

بر روی More کلیک کنید و See All را انتخاب کنید. فیسبوک گزینه هایی دارد که می توانید تنظیم کنید که مثلا وابستگان عکس های شما را ببینند. حتی گزینه ی Friends except وجود دارد که با آن می توانید استثناها رو مشخص کنید. گزینه ی Specific friends هم اجازه می دهد چند دوست مشخص پست شما را مشاهده کنید.
به یاد داشته باشید که انتخاب مخاطب بسیار مهم است چون تنظیمات در حالت پیش فرض است و باید آن را تغییر دهید. اگر شما مخاطبین را برای هر پست تغییر ندهید، همان فهرستی که قبلا تنظیم کرده اید پست شما را می بینند.
اپلیکیشن اندروید و iOS فیسبوک هم همین قابلیت را دارد. در آنجا هم یک منوی بازشو وجود دارد که Friends به صورت پیش فرض انتخاب شده است ؛ بر روی آن ضربه بزنید و مخاطبین پست را تغییر دهید.
توییتر خیلی شسته رفته تر از فیسبوک است. تنظیمات جزیی برای آن وجود ندارد: اگر پروفایل شما عمومی باشد، هر کسی بر روی اینترنت می تواند آن را ببیند، اگر خصوصی باشد تنها فالوور هایتان می توانند پست های شما را ببینند.
با رفتن به وب سایت توییتر و پروفایل شخصی خودتان می توانید با تیک زدن Protect my tweets می توانید پروفایلتان را خصوصی کنید. هر توییتی که قبلا عمومی بوده خصوصی می شود ولی فالوورها می توانند آن ها ببینند. هر بار کسی بخواهد شما را فالو کند، نوتیفیکیشن دریافت می کنید و می توانید یک به یک آن ها را قبول یا رد کنید. افرادی که شما را فالو می کنند نمی توانند توییت شما را به اشتراک بگذارند. اگر پاسخ توییت کسی را که فالو نمی کنید، بدهید ، او نمی تواند کامنت شما را ببیند.

اگر اکانت شما خصوصی بوده و حالا عمومی شده، همه ی پست های شما در معرض دید عموم قرار می گیرد؛ مگر این که توییت های خود را قبل از عمومی کردن پروفایل، پاک کنید. نمی توان برخی پست ها را خصوصی و باقی را عمومی کرد. کل اکانت به صورت یکپارچه تغییر می کند.
این فرآیند در اپلیکیشن موبایلی توییتر هم به همین صورت است: صفحه ی تنظیمات را باز کنید. Privacy & Safety را انتخاب کنید و سپس بر روی Protect your Tweets ضربه بزنید. می توانید دو پروفایل در توییتر داشته باشید که یکی از آن ها عمومی و دیگری خصوصی باشد.
اینستاگرام هم مثل توییتر و فیسبوک برای حریم شخصی تنظیماتی دارد. مثل توییتر اگر پروفایل عمومی باشد، همه می توانند آن را ببینند؛ حتی کسانی که اکانت اینستاگرام ندارند اما اگر پروفایل خصوصی باشد فقط افرادی که فالو می کنند، می توانند پست های شما را ببینند.
برای خصوصی کردن اینستاگرام به صفحه ی تنظیمات بروید و Private account را انتخاب کنید. اگر از برنامه ی موبایلی استفاده می کنید، همین گزینه با عنوان Account Privacy در تنظیمات وجود دارد.
مثل توییتر اگر پروفایل را از عمومی به خصوصی تبدیل کنید، همه ی پست های قبلی شما از دید عموم پنهان می شود. فالوورهای شما در هر دو حالت پست های شما را مشاهده می کنند. اگر پروفایل را از خصوصی به عمومی تغییر دهید، پست های شما در تیررس دید همگان قرار خواهد گرفت.

نمی توانید عکس ها و ویدیوها را به صورت جداگانه عمومی و خصوصی کنید و مثل توییتر باید کل پروفایل را عمومی یا خصوصی کنید. بنابراین می توانید دو پروفایل بسازید. چه پروفایل شما خصوصی باشد و چه عمومی می توانید مخاطبین استوری را کنترل کنید. استوری ها24 ساعت در دسترس هستند.
از صفحه ی تنظیمات به Privacy بروید و Story را انتخاب کنید. در این قسمت می توانید استوری را از دید افراد مشخصی مخفی کنید یا می توانید Close Friends بسازید و تنها افرادی که می خواهید انتخاب کنید. از همان صفحه می توانید کنترل کنید که چه کسانی به استوری های شما پاسخ بدهند: فالوورها یا فالوورهایی که شما آن ها را فالو می کنید. می توانید جلوی دیگران را بگیرید تا استوری های شما را اشتراک نگذارند.
اسنپ چت با اندیشه ی موقتی بودن ساخته شد و شما هیچ پستی را به صورت دائمی در آن نمی بینید. علاوه بر پیام های فردی، اسن چت چیزهای تازه ای دارد که بسیار محبوب شده است.
هنگامی که یک عکس یا ویو را بر روی اسنپ چت می گذارید به استوری ها می رود. اگر بر روی My story ضربه بزنید، کسانی که با شما در این پلتفرم دوست هستند، می توانند استوری شما را ببینند. اگر می خواهید مخاطبین را محدود کنید، گزینه ی Private Story را انتخاب کنید.

می توانید دوستان مشخصی را در اسنپ چت انتخاب کنید تا استوری های شما را ببینند. باید برای استوری های شخصی خود اسم انتخاب کنید. می توانید برای دوستان نزدیکتان، همکارانتان و یکی از اعضای خانواده استوری بگذارید. می توانید استوری های خصوصی خود را عمومی کنید. و همچنین این امکان وجود دارد که به صورت گلچین شده استوری ها را پست کنید.
همه ی پلتفرم های ذکر شده دارای پیام مستقیم هستند. می توانید عکس ها و ویدیوها و پیام ها را به یک مخاطب خاص بفرستید. به این صورت می توانید به جای اشتراک گذاشتن پست ها در فضای عمومی، آن ها را به صورت خصوصی برای مخاطبین بفرستید و با این کار از حریم خصوصی خود در فضای مجازی مراقبت نمایید .

بهترین دوربین گوشی میان رده کدام تلفن می باشد

10 تا از ثروتمندترین افراد جهان در سال 2019

بهترین خودروهای آفرود سال 2019

گرانترین ماشین دنیا کدام ماشین است

بهترین دوربین گوشی های 64 مگاپیکسل

نظرات بسته شده است.